• +40 (761) 101 444
  • +40 (269) 213 323
  • office@neeb-macarale.ro

Servicii

Home Servicii

Compania Neeb inchiriaza macarale si macarale mobile, oferind soluții complexe de ridicare și transport pentru construcții, reparații și întreținere.

Venim in intampinarea ta cu o gama variata de macarale, cu capacitate de pana la 3000 to.

Inchiriere macarale

Constructii, relocari si dezvoltare industriala sunt doar cateva din activitatile care necesita incarcarea si/sau descarcarea, ridicarea sau pozitionarea obiectelor grele la inaltime.
In toate aceste cazuri, si nu numai, necesitatea unor utilaje compacte si a unei echipe califiate va scurta timpul de incarcare si/sau descarcare a marfurilor sau a obiectelor de mari dimensiuni.

Inchiriere stivuitoare telescopice

Acest tip de echipament este nelipsit in  orice  şantier, depozit sau activitate care presupune incarcarea/descarcarea marfurilor voluminoase si grele.

Datorita remarcabilei mobilitatii, acest utilaj este ideal pentru lucrarile industriale, civile sau alte lucrari de constructii. De asemenea el face fata cu succes acolo unde terenul este dificil sau accidentat.

Ridicarea pieselor la înălţime nu este o problemă deoarece poate ridica diferite obiecte la câţiva metri faţă de sol.

Inchiriere nacele

Lucrarile la inaltime in spatii inchise sau la exterior nu mai reprezinta o ezitare.

Gama variata de nacela foarfeca, articulate, cu brat telescopic sau vertical, propulsate electric sau diesel, iti ofera posibilitatea de a lucra la o multime de proiecte precum: constructii sau hale cu inaltimi mari, infrastructura rutiera si feroviara, montajul si intretinerea iluminatului stradal, intretinerea si restaurarea cladirilor si alte activitati ce presupun lucrul la inaltime.

De asemenea ele sunt prevazute cu roti albe, avand cauciucuri non-marcante.