• +40 (761) 101 444
  • +40 (269) 213 323
  • office@neeb-macarale.ro

Inchirierea unei macarale

Home noutati Inchirierea unei macarale

Neeb Macarale dispune de o varietate mare de macarale de inchiriat, toate  certificate ISCIR. Pe langa macaralele de mare tonaj,  va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, care sa va consilieze in alegerea macaralelor de inchiriat, pentru a fi siguri ca acestea sunt cele mai potrivite pentru necesitatile proiectelor dvs. Tinem la afacerile clientilor nostri si oferim solutii practice si idei inovative pentru reducerea cheltuielilor cu productia.

Parcul propriu de macarale de inchiriat al firmei Neeb din Sibiu include macarale de mare tonaj, minimacarale sau automacarale, deservind lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale, infrastructura, cai ferate, poduri, etc.

Toate macaralele de inchiriat de care dispune Neeb Macarale sunt de calitate, avand garantie si utilizand cele mai noi tehnologii din domeniu, astfel va garantam realizarea tuturor proiectelor dvs.

Oferta completa a firmei noastre o gasiti pe pagina de internet www.neeb-macarale.ro. Macaralele de inchiriat sunt disponibile pentru toata tara. De asemenea puteti sa apelati la profesionistii nostri pentru transporturi speciale, agabaritice, interne sau internationale, sau puteti cere ajutor in domeniul logistic.

Profesionism, calitate, preturi optime, certificare tehnica sunt calitatile cu care NEEB Macarale s-a impus pe piata macaralelor de inchiriat.