• +40 (761) 101 444
  • +40 (269) 213 323
  • office@neeb-macarale.ro

De unde pot inchiria?

Home noutati De unde pot inchiria?

Lucrari sofisticate in domeniul constructiilor, lucrari de mare precizie, necesita utilizarea unor macarale, de diverse forme si dimensiuni, pe care le gasiti in parcul firmei Neeb Macarale din Sibiu

Macaralele de inchiriat de care dispune firma noastra au certificate ISCIR. Macarale sau automacarale de inchiriat, plus o echipa de profesionisti dispusa sa ofere tot sprijinul in alegerea utilajului potrivit pentru proiectul dvs, sau idei si solutii optime pentru reducerea cheltuielilor cu procesul de munca, asta ofera Neeb Macarale.

Nu ne permitem clienti nemultumiti de serviciile noastre, tinem la capitalul de imagine creat de-a lungul anilor si vrem sa ne mentinem in topul preferintelor celor ce activeaza in domeniul serviciilor de inchiriere automacarale,  inchiriere camioane cu braț de macara ( Palfinger),  inchiriere manipulatoare telescopice ( Manitou),  inchiriere nacele foarfeca,  inchiriere nacele electrice.

Fie ca aveti de construit, de demolat, de ridicat sau de transportat, gama variata de utilaje de inchiriat ale firmei NEEB sunt solutia optima pentru dvs.

Oferim utilaje de ultima generatie, servicii ireprosabile, la cel mai bun raport preț/calitate

Daca v-ati lasat convinsi de diversitatea mare de utilaje de inchiriat de care dispunem puteti apela la noi cu increderea ca alegerea facuta este cea mai buna. Nenumaratii clienti multumiti sunt cea mai buna dovada ca nu gresiti facand aceasta alegere. Va rugam de asemenea sa accesati pagina noastra www.neeb-macarale.ro, unde puteti consulta oferta noastra de servicii , sau pentru detalii suplimentare apelati-ne la unul din numerele de telefon.

Neeb Macarale Sibiu – o alegere inspirata pentru un proiect de success!