• +40 (761) 101 444
  • +40 (269) 213 323
  • office@neeb-macarale.ro

Depre noi

Home Depre noi

scurt istoric

Despre noi

Actuala companie Neeb isi are originea in anul 1961, an in care a fost infiintata societatea de interventie si remorcare de catre Gustav Adolf Neeb. Pe atunci, activitatea principala era aceea de interventii in caz de accidente si defectiuni. Multumita disponibilitatii permanente, companiei i s-au alocat noi sarcini, care au fost preluate de gama de servicii oferite, aflata în continua crestere, cum ar fi inchirieri de macarale mobile turn sau telescopice, transporturile de mare tonaj si solutii de logistica complete.

Inca de pe atunci s-a nascut mottoul companiei: Nimic nu este imposibil, care nici pana in prezent nu si-a pierdut din semnificatie.La inceputul anilor saptezeci, gama de servicii s-a extins prin domeniile de inchirieri automacarale si transporturi agabaritice. Un deceniu mai tarziu, s-a deschis prima sucursala in Remscheid.

Sub noua conducere a lui Gustav Armin Neeb s-au infiintat filialele din Solingen, Eschweiler şi Düsseldorf, in anii optzeci. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat, devenind o companie logistica la nivel european, activitatile principale fiind RIDICAREA–EXPLOATAREA–TRANSPORTUL, am infiintat filiale si in Spania (Zaragoza) .

Filiala din Romania ofera servicii de inchirieri macarale si transport agabaritic in toate orasele tarii. Deja fiind implicata in lucrari importante in parcul de eoliene din zona Constanta, constructia stadionului din Ploiesti, in domeniul petrochimic Ploiesti, constructia centurii Sibiu, constructia Metro Bacau sunt doar cateva din proiectele in care firma noastra este implicata.

SERVICII PROFESSIONALE 

Firma Neeb si-a inceput activitatea  oferind servicii de asistenta rutiera si recuperare vehicule, dandu-ne seama de cerintele pietei ne-am diversificat serviciile prin achizitia de macarale si camioane pentru transporturi speciale agabaritice, reusind astfel sa oferim servicii complete de logistica.

neeb-despre

De ce sa ne alegi

De cativa ani suntem principalii transportatori ai firmei Liebherr pe ruta Germania-Peninsula Iberica. Analizele statistice ale specialistilor nostri si cerintele tot mai diversificate ale pietei ne-au convins de oportunitatea implicarii in proiecte din sectorul energiilor regenerabile, sectorul petrochimic, metalurgic etc.

Service Thumbnail

Inchirieri Macarale

O gama variata de macarale telescopice mobile, macarale cu brat cu zabrele pe senile sau minimacarale.

Service Thumbnail

Inchirieri nacele

O gama completa de utilaje pentru acces si lucru la inaltime. Parcul detine diferite tipuri de nacele cu brat articulat si telescopic, electrice si diesel, platforme tip foarfeca electrice si diesel.

Service Thumbnail

Inchirieri Stivuitoare telescopice

Echipament nelipsit in fiecare şantier, depozit sau activitate care presupune incarcarea/descarcarea marfurilor voluminoase si grele.

Solutiile si instrumentele cele mai bune pentru proiectele pe care le aveti. Sucursala din Romania poate pune la dispozitie macarale si automacarale cu tonaje cuprinse intre 30t si 3000t Suntem alaturi de dumneavoastra în toate fazele proiectului pentru a sustine cu metode si solutii efective.