Neeb inchiriaza o gama completa de utilaje pentru acces si lucru la inaltime. Parcul nostru detine diferite tipuri de nacele cu brat articulat si telescopic, electrice si diesel, platforme tip foarfeca electrice si diesel.

Nacela articulata      articulate

Platformele autopropulsate diesel 4x4 cu brat articulat cu inaltimi de lucru cuprinse intre 15 si 26 m va ofera posibilitatea de a lucra la o multime de proiecte precum: constructii cu inaltimi mari,  hale industriale si comerciale, infrastructura rutiera si feroviara, montajul si intretinerea iluminatului stradal, intretinerea si restaurarea cladirilor si alte activitati ce presupun lucrul la inaltime.

HA 16 PX                                   3a                                     HA 16 SPX

Nacela autopropulsate cu brat telescopic  telescopice

Aceste echipamente pot  utilizate pentru o gama foarte diversificata de domenii precum: constructii civile, industriale, comerciale, industria siderurgica, rafinarii, infrastructura ( poduri).

Nacela autopropulsata se poate roti la 360 grade si poate fi comandata in orice directie chiar daca are bratul extins.

4c                                   4b                                   4

Nacela foarfeca diesel 4x4  nacelamenu

Este folosita in general in pentru santierele unde terenul este greu, accidentat si accesabilitatea este limitata, capacitatea de ridicare este mai mare decat in cazul altor nacele, platforma se poate ridica numai vertical si se poate extinde pe orizontala cu pana la 1,20m. Nacela foarfeca diesel este folosita la lucrari exterioare, inchideri de hale industriale, spatii comerciale, anvelopare termica blocuri rezidentiale etc.

2e                                    2a                                    2

Nacele electrice cu brat vertical (nacele tip catarg)  vert

Acest tip de echipament foloseste in general la lucrari la inaltime in spatii inchise. Datorita propulsiei electrice, nacela foarfeca de interior nu emite noxe si are un nivel de zgomot foarte redus, deasemenea  ele sunt prevazute in general cu roti albe, avand cauciucuri non-marcante. Acest tip de nacela autoridicatoare, faciliteaza accesul pe verticala pe sistemul unui catarg. Caracteristicile tehnice ale nacelei cu brat vertical permit rotirea la 360 grade.

1c                                   1c                                   1c